• UNIEK EN ORIGINEEL
  • KWALITEIT & DUURZAAMHEID
  • VERZENDING vanaf 4,5€ (BE) en 5,90€ (NL)
  • GRATIS VERZENDING VANAF 100€ BE en NL
Wie zijn we » Algemene voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN BEESKES

 

Door uw bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Artikel 1 : IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

BEESKES (eenmanszaak)

Naam ondernemer: Bram Laenen

Vestiging: Bevrijdingslaan 24, 3590 Diepenbeek,België 

E-mailadres: info@beeskes.be

 

Artikel 2 : ALGEMEEN

De algemene voorwaarden kunnen ten alle tijde ingezien worden en zijn van toepassing op alle producten, bestellingen, aanbiedingen en diensten die door "BEESKES” geleverd/gemaakt worden. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

 

Artikel 3 : HET AANBOD

Ons aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van alle producten. Deze productomschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling mogelijk te maken. De door ons gebruikte afbeeldingen, zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Afmetingen, maat- en lengte-informatie bij de producten blijft een benadering. U kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen. Vergissingen of fouten in het aanbod binden BEESKES niet. 

 

Artikel 4 : BESTELPROCEDURE

Je kan 24u per dag, 7 dagen per week bestellen via onze webshop (www.BEESKES.be).

Je bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we je bestelling bevestigen per mail. 

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging via mail. Deze kan in uw spam-berichten terecht komen.

In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendingskosten.

Wanneer kan worden aangenomen dat de klant de intentie heeft om de artikelen zelf opnieuw te verkopen, kunnen wij de bestelling annuleren.

 

Indien wij bijkomende informatie nodig hebben aangaande uw bestelling, zullen wij u hierover mailen. Indien nodig zullen wij de gemaakte ontwerpen per e-mail doorsturen ter goedkeuring.

 

Artikel 5 : DE PRIJS

De verkoopprijzen op de webshop worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendingskosten. BEESKES heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na uw aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.  We doen er alles aan om webshop met stock up to date te houden. Op artikelen die uitverkocht zijn, die enkel op bestelling zijn of op gepersonaliseerde items worden geen kortingen op toegepast als deze op dat moment lopend is. BEESKES hanteert geen minimum bestelbedrag.

 

Cadeaubonnen:

De cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na datum van aankoop en te gebruiken in de gehele webshop. Cadeaubonnen kunnen NIET omgeruild of gewisseld worden voor geld.

 

Artikel 6 : BETALINGEN

U kan betalen via onze beveiligde online betaalomgeving (Mollie).

 

Artikel 7 : LEVERING/AFHALEN

Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden. Hiervoor zal u een bevestigingsmail van verzending ontvangen.

Indien artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn of een langere levertermijn hebben, wordt dit per mail aan u gemeld.

 

Levertijd:

Staat op min. 7 werkdagen (tenzij anders vermeld) vanaf de ontvangen betaling . Jouw BEESKE wordt met liefde gemaakt van zodra jouw bestelling geplaatst is. Alle BEESKES zijn met de hand gemaakt.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Overschreden leveringstijden geven de klant geen recht op schadevergoedingen of annuleren van de bestelling. Eenmaal het pakket overgedragen is aan de pakjesdienst van Bpost hebben wij geen controle meer over de levertermijn.

Heb je iets dringend nodig? Geen probleem, stuur ons gerust een e-mail en we kijken hoe snel we het kunnen leveren voor je. Contacteer ons op info@beeskes.be

 

Verzending en leveringsvoorwaarden:

Wij verzenden met Bpost, enkel naar België. 

Indien u goederen in een ander land wilt laten leveren, neem dan gerust contact via info@beeskes.be.

 

De bestelling wordt afgeleverd op het door u opgegeven adres.

Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Onze vermelde productprijzen omvatten niet de verzendkosten.

 

Verzending binnen België: 

- Via pakketpost tot 5kg - thuislevering: €5,7

- Naar een afhaalpunt tot 5kg: €4,7

- GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €100 (enkel binnen België)

- We bieden eveneens de mogelijkheid aan om te verzenden met briefpost (postzegels) op eigen risico!: €3

! Heeft geen track & trace code. Maximale grootte: A4 formaat, maximaal gewicht: 350 gram, maximale dikte: 3cm! 

Indien je koos voor briefpost & de bestelde goederen zijn hiervoor niet geschikt, worden de verzendkosten achteraf alsnog in rekening gebracht. 

 

De aankoop kan niet verbroken worden indien er een vertraging van levering voordoet. Bij schade aan de geleverde goederen moet dit binnen de 24u na levering gemeld worden. 

 

Afhalen:

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen op volgend adres:

BEESKES

Bevrijdingslaan 24

3590 Diepenbeek

Ophalen kan na ontvangst van het factuurbedrag op onze rekening. Wij sturen u een e-mail om een afspraak te maken om de afgewerkte producten af te halen. Controleer zeker ook uw spam-berichten.

Let wel: wij zijn een webshop. Wij hebben géén effectieve winkel. 

 

Artikel 8 : AANSPRAKELIJKHEDEN 

BEESKES ontvangt en voert de bestelling uit met veel zorg. We zijn niet aansprakelijk voor de schade die voortkomt uit het onjuist gebruik van een door ons geleverd product. BEESKES is uitsluitend aansprakelijk voor directe schade ten gevolge van opzet of grove fout langs onze kant. De totale aansprakelijkheid bedraagt nooit meer dan de vergoeding die u voor het betreffende product hebt betaald.

 

Afbeeldingen:

Alle afbeeldingen; foto’s, ontwerpen, kleurstalen, etc. op de webshop worden zo exact mogelijk weergegeven maar kunnen afwijken van de werkelijkheid en dit wat betreft kleur, de instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hierop een invloed hebben. Afmetingen, maat- en lengte-informatie bij de producten blijft een benadering. 

 

Artikel 9 : GARANTIE

De (commerciële en/of wettelijke) garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, abnormaal of incorrect gebruik, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, het niet naleven van de gebruiksinstructies of handleiding, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, abnormaal of incorrect gebruik.

Zij is evenmin van toepassing op artikelen met een kortere levensduur, of slijtageartikelen. Defecten die zich manifesteren na een periode van 6 maanden volgend op datum van aankoop, desgevallend levering, worden geacht geen verborgen gebreken te zijn, behoudens tegenbewijs door de klant.­ De garantie is niet overdraagbaar.

 

Onderhoud van ons textiel:

Om de levensduur van onze BEESKES te verlengen raden wij je aan om je textiel binnenstebuiten te keren. Was met dezelfde kleuren op een max. temperatuur 30°. Geen wasverzachter en droogkast gebruiken.

Niet strijken op de print! De wasvoorschriften worden bijgevoegd bij u bestelling. Indien er schade aan het product zou zijn door niet naleving van deze voorschriften kan de verkoper genoemd Beeskes, hier geen enkele manier voor worden aangesproken.

 

Artikel 10 : RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

BEESKES doet er alles aan om een kwaliteitsvol eindproduct af te leveren. Wij staan in nauw contact met de klant om een product te maken zoals hij deze voor ogen heeft. Er wordt vaak een digitale voorbeeldprint getoond alvorens het eindproduct wordt gemaakt.

De kleuren kunnen hiervan afwijken. Vanwege het persoonlijke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen. Elk product wordt met de hand gemaakt, aangepast voor elk individueel persoon.

Maar moest er toch iets niet volgens wens zijn dan kan u ons altijd contacteren via info@beeskes.be .

Bekijk zeker de "MAATTABEL" die u ook vindt bij elk product om zo een juiste maatkeuze te maken.

 

Artikel 11 : KLACHTENREGELING EN GESCHILLEN:

Wij hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Indien u toch een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via info@beeskes.be en uw klacht altijd te illustreren met een foto. Gelieve ons dit te melden binnen de 7 dagen na ontvangst van uw pakket, met een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een foto. Wij zullen hier binnen 1 werkdag op antwoorden. U dient de producten niet terug te sturen, tenzij wij dit specifiek vragen in onze reactie.

Indien de klacht betreft een fout van onze zijde, dan zullen wij het product opnieuw maken en opnieuw opsturen. Bij een fout van onze transporteur of leveranciers, wordt er een klachtendossier bij die partij opgestart en wachten wij het resultaat daarvan af. Alle andere vormen worden per klacht afzonderlijk behandeld. 

 

Artikel 12 : PERSOONSGEGEVENS

BEESKES erkent het belang van de privésfeer. Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden versterkt en worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen. U kan steeds ons privacy beleid nalezen op onze website.

 

Artikel 13 : TOEPASSELIJK RECHT

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van BEESKES is, naast deze Algemene Voorwaarden, het Belgische recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd. Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet je minstens 18 jaar oud zijn. Als je geen 18 bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als we merken dat en bestelling geplaatst is door een minderjarige, kunnen we deze bestelling weigeren.

Het plaatsen van een bestelling op de website geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van onze algemene verkoopsvoorwaarden die steeds beschikbaar zijn via de website.

 

Artikel 14 : INTELLECTUELE EIGENDOM

De domeinnaam BEESKES, website, logo’s en andere bestanddelen (zoals ontwerpen, foto's en teksten) verbonden aan BEESKES worden beschermd door het intellectuele eigendomsrecht. Wie ze graag reproduceert of verspreidt onder het publiek moet eerst de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vragen aan info@beeskes.be.Algemene Voorwaarden BEESKES